TRABZON / AKÇAABAT - Akçaabat Anadolu Lisesi

Dilimizin Zenginlikleri

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Emel Ömeroğlu koordinatörlüğünde deyim atasözü etkinlikleri başladı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen Safahat Sözcüklerinden Afiş Oluşturma Yarışması’nda il birincisi olan Pınar Sahra Pırasa’yı tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsımda Emel Ömeroğlu koordinatörlüğünde Safahat Okumaları başladı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yaptığımız “Sözlük Tasarım Yarışması” nda birinci olan öğrencimiz Zeynep Naz Sevil’i  tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğretmeni Hatice Şuğle ÖZTÜRK koordinatörlüğünde Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Bilen Oturur” etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğretmeni Emel Ömeroğlu koordinatörlüğünde Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Bilen Oturur” etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı. Okulumuzda projeyi yürütmek amacıyla oluştrulan ekip ilk toplantısını gerçekleştirdi.