TRABZON / AKÇAABAT - Akçaabat Anadolu Lisesi

Haz

Geleceğin mimarları; okuyan, anlayan ve yazan bir gençlik olsun sloganıyla çıkılan  bu yolda okulumuz öğretmenlerinden Hatice Suğle ÖZTÜRK ve Şafak DENER koordinatörlüğünde eğitim öğretim yılı boyunca yürütülen projenin içeriği şu şekildedir,Eğitim-Bir-Sen ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği  3 okuma kitabı belirlenmiş  ve bu okudukları kitap hakkında kompozisyonlar yazılmıştır. Bu yıl beşincisi düzenlenen Bir Bilenle Bilge Nesil Kitap Okuma Ve Kompozisyon Yazma Projesi’nde  9. Sınıf Öğrencilerimizden Zeynep Sude KÖSE, Zümra KALKIŞIM ve 10. Sınıf öğrencilerimizden  Hayrunisa BULUT ilk 100'e girmişlerdir. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutlarız.

May

01.06.2023 Perşembe günü okulumuz bahçesinde yapılacak olan " GELENEKSEL GENÇLİK ŞÖLENİ" ne tüm mezunlarımız ve velilerimiz davetlidir.

Nis

TÜBİTAK 2204 C 2023 Yılı  Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması ...