TRABZON / AKÇAABAT - Akçaabat Anadolu Lisesi

Ekm

Öğrencilerimiz arasında okulumuzda yapılacak olan Eramus Days Etkinlikleri için bir afiş tasarım yarışması yapıldı. Öğrencilerin tasladıkları afişlerde Erasmus programına vurgu yapmaları beklenecek ve okulumuzda yapılan etkinlikleri tanıtmaları istendi. Afişler online olarak öğretmen ve öğrenciler tarafından oylandı ve en çok oy alan afiş okulumuz Erasmus days afişi olarak 11-A sınıfı öğrencilerinden Bircan PARMAK'ın afişi seçildi.

Haz

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Müesser İnce SALİMOĞLU önderliğinde öğrencilerimizin yıl boyu yapmış oldukları resimler Trabzon Devlet Tiyatrosunda sergilendi.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet törenimiz okulumuz bahçesinde öğrencilerimizin ve yakınlarınının yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Geleceğin mimarları; okuyan, anlayan ve yazan bir gençlik olsun sloganıyla çıkılan  bu yolda okulumuz öğretmenlerinden Hatice Suğle ÖZTÜRK ve Şafak DENER koordinatörlüğünde eğitim öğretim yılı boyunca yürütülen projenin içeriği şu şekildedir,Eğitim-Bir-Sen ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği  3 okuma kitabı belirlenmiş  ve bu okudukları kitap hakkında kompozisyonlar yazılmıştır. Bu yıl beşincisi düzenlenen Bir Bilenle Bilge Nesil Kitap Okuma Ve Kompozisyon Yazma Projesi’nde  9. Sınıf Öğrencilerimizden Zeynep Sude KÖSE, Zümra KALKIŞIM ve 10. Sınıf öğrencilerimizden  Hayrunisa BULUT ilk 100'e girmişlerdir. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutlarız.

May

01.06.2023 Perşembe günü okulumuz bahçesinde yapılacak olan " GELENEKSEL GENÇLİK ŞÖLENİ" ne tüm mezunlarımız ve velilerimiz davetlidir.